Szakács Ildikó

Leo-Nova Kft. megalkotója.

“15 év egészségügyi és 15 év Generali biztosítás szakmai tapasztalattal, a Leo-Novát azért hoztam létre, hogy másoknak is segíthessek.”

Az én történetem

 

Elkötelezettség. Szakszerűség. Újítás. 

30 éves szakmai tudással és tapasztalattal úgy éreztem, hogy valami újdonságba kell kezdenem ebben a rohanó világban. Az első munka tapasztalataimat az egészségügy területén szereztem védőnőként. Majd bekapcsolódtam a gyakorlati oktatásba is, mert fontosnak tartottam, hogy a főiskolán megszerzett tudást a gyakorlatban is átadjuk a hallgatóknak. Egészségügyi Kamara védőnői tagozatának vezetőségi tagjaként folyamatos törekvésünk volt a szolgáltatásunk minőségének folyamatos magas szinten tartása, illetve a változó igényekhez való igazítása. Hivatásomnak érzem az emberek egészségének megőrzését és a betegségek megelőzését, valamint, hogy segítséget nyújtsak másoknak. Igyekeztem ezt a szemléletet és hitvallást jó néhány gyakornokomnak is átadni. 

15 évvel ezelőtt, azonban úgy döntöttem, hogy nem csak egészségügyi dolgozóként szeretnék segíteni. Közgazdaságtudományi tapasztalatokat szereztem és elkezdtem dolgozni Magyarország piacvezető biztosítójánál a Generali Biztosító Zrt-nél. 15 év alatt különböző vezetői pozíciókban tevékenykedtem. Jelenleg pedig a Hajdú-Bihar megyei fiókvezetői feladatokat látom el. Nem elhagytam az előző hivatásomat, hanem tovább bővítettem a megelőzés lehetőségét. A Generali Biztosító Zrt. szolgáltatásain keresztül már a családok és vállalatok is biztonságban lehetnek. 

“Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt öt évben szakmánk legjobbjai útját egyengethettem és láthatom őket sikeres szakértőként és vezetőként”

Mi a vállakozásom célja?

A sok évnyi egészségügyi és pénzügyi területen szerzett tapasztalatom által szeretnék segíteni az embereknek. 

Lakossági és vállalati biztosítási szolgáltatások nyújtása, minden élethelyzetre! Az egészség megőrzése másképpen.

Egészségbiztosítás és megelőzés. Fiatalok, friss diplomások mentorálása, vezetői tapasztalatok átadása.

Menü